• Social
  • donderdag 9 mei 2013

    How to- eruit zien als de meest blije en leukste persoon die iemand ooit heeft ontmoet!


    "Just be happy"

    Credits
     Als je blij bent, lijk je ook op een blij persoon! En je weet wat ze zeggen: "Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd." Zorg er gewoon voor dat je het zélf ook leuk hebt! Kijk bijvoorbeeld je favoriete films met je vrienden, je kan aan een blog beginnen, nieuwe kleding kopen of je kan ook gewoon nieuwe leuke muziek vinden van een band/zanger(es) en een fan worden! Wat ook helpt, is om herinneringen terug te halen. Denk bijvoorbeeld aan de tijden toen je nog een jong kind was.
    Maak gekke foto's(met je vrienden) en maak een collage!
    Just do the things you like!


    Credits

    Ik heb hier ook nog een How-To lijstje gemaakt voor jou! 
    Just go for it!

    How-To be happy:
    1. Laugh a lot! Maar ehh.. overdrijf het niet hè.. Wanneer jouw vriend(in) je iets probeert te vertellen en jij gewoon de hele tijd lacht en raar doet, wordt het misschien een beetje eng of irritant. Wanneer je spontaan lacht, is het ook het meest nature en zie je er ook meteen veel blijer uit!

    Credits

    2. Blijf jezelf, je mag ook gewoon je mening geven. Maar, denk aan iemand z'n gevoelens, want niet iedereen heeft dezelfde mening. Als je jouw mening op een goede manier vertelt, is er niks aan de hand. 

    Credits
    3. Do what you love, love what you do.
      
    4. Geniet. Geniet van de tijd die je nu nog hebt, en zorg ervoor dat je er iets mee doet wat jij leuk vind.
    5. Luister naar de mensen om je heen, maar zorg er ook voor dat de mensen naar jou luisteren als jij
    iets kwijt wil.

    6. Kijk niet altijd naar de negatieve kanten van een gebeurtenis, denk aan alle leuke dingen die je eraan hebt, of misschien heb je er wel wat van geleerd! ;-)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten