• Social
  • woensdag 23 juli 2014

    Mijn favo liedjes voor in deze zomer.

    Bron
    In deze zomer ga ik binnenkort een lang reisje maken in de auto, maar dan wil ik wel wat muziek hebben voor in de auto. En omdat het zomer is, heb ik een paar liedjes gevonden die mij dan ook een echt zomers gevoel geven. En een paar van die liedjes laat ik in dit bericht horen!

    dinsdag 22 juli 2014

    Een paar van mijn favo meidenfilms

    Bron

    Het is zomervakantie en we hebben weer eens genoeg tijd om films te kijken. Daarom laat ik in dit bericht een paar trailers van mijn favo meidenfilms zien. Als ik trailers van ál mijn favo films zou laten zien dan zou dit een héél lang bericht worden. En dan zou ik er waarschijnlijk ook heel veel vergeten(haha!).

    maandag 21 juli 2014

    Hot or Not: crop tops

    Het is zomer en het wordt warmer buiten! En omdat het ook warmer begint te worden, beginnen veel meiden crop tops te gaan dragen. Crop tops zijn korte shirts. Ik kom ze de laatste tijd wel vaak tegen en ik draag ze zelf ook soms.
    Hieronder komen een paar foto's en onder drie foto's staan ook links naar de site waar je ze kunt kopen.

    Bron
    Forever 21   €7,80

    Verveeld in de zomervakantie? No way!

    Bron
    Het is de laatste dag voor de zomervakantie en je zit in het klaslokaal de hele tijd naar de klok te kijken tot de bel uiteindelijk gaat. Je had een uur geleden al afscheid genomen van al je vriendinnen en wanneer de bel dan eindelijk gaat, ren je dus zo snel mogelijk uit het klaslokaal.
    Eenmaal thuis plof je neer op de bank en pak je wat lekkers uit de keuken zodat je weer eens kunt tv kijken. Maar dan zie je dat er niks leuks is op tv, en met een teleurgesteld gezicht doe je de tv uit en zit je verveeld voor je uit te staren. Wat moet ik doen..?