• Social
  • maandag 21 juli 2014

    Verveeld in de zomervakantie? No way!

    Bron
    Het is de laatste dag voor de zomervakantie en je zit in het klaslokaal de hele tijd naar de klok te kijken tot de bel uiteindelijk gaat. Je had een uur geleden al afscheid genomen van al je vriendinnen en wanneer de bel dan eindelijk gaat, ren je dus zo snel mogelijk uit het klaslokaal.
    Eenmaal thuis plof je neer op de bank en pak je wat lekkers uit de keuken zodat je weer eens kunt tv kijken. Maar dan zie je dat er niks leuks is op tv, en met een teleurgesteld gezicht doe je de tv uit en zit je verveeld voor je uit te staren. Wat moet ik doen..?



    1. Film-marathon houden
    Je hebt nu eindelijk weer eens genoeg tijd om alle films te kijken die je wilt zien! 
    Ook kun je je favoriete series kijken. En waarom zou je ze niet gewoon samen met een vriendin kijken?
    2. Haal je kookkunsten omhoog
    Oké, niet iedereen is even handig wanneer het gaat om koken, maar het gaat om de lol. Zoek gewoon een gerecht dat past bij jouw niveau, dat kan via YouTube, maar je kan natuurlijk ook gewoon een kookboek van je moeder lenen. Even een middagje koken en dan heb je ook nog eens een beloning: het gerecht. Het is leuk én lekker!

    Bron


    3. Maak een fotoboek
    Zoek al je leuke foto's op en plak ze in een boekje! Het is ook leuk om de kaft van jouw fotoboek te versieren met bijvoorbeeld foto's. In het boekje kan jij (of samen met de mensen die ook op de foto's staan) leuke berichtjes schrijven die over de foto's gaan. En als je de datum er bij schrijft weet je altijd hoe je er in die tijd uit hebt gezien. 
    Ook is het natuurlijk altijd leuk om gewoon eens wat oude foto's terug te kijken.

    4. Schrijf een boek
    Het schrijven van een boek betekent niet gelijk dat je het dan ook moet gaan uitgeven. Uiteindelijk gaat het om de plezier die je ervan krijgt.
    Je kan belevenissen bedenken en gaan opschrijven, maar je kan natuurlijk ook gewoon belevenissen opschrijven die je zélf ook hebt meegemaakt!
    Bron

    5. DIY
    Op YouTube kan je tientallen DIY's vinden die je makkelijk (of moeilijk) kan maken. Het is erg leuk en de dingen die je zelf kunt maken zijn vaak ook nog eens leuk en misschien ook wel handig!

     
    Hier waren 5 dingen die je kan doen in de vakantie! Hopelijk heb je er wat aan en kan je er misschien ook wel wat inspiratie van krijgen. 
    Wat vinden jullie het leukst om te doen in de zomervakantie?

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten