• Social
  • vrijdag 10 mei 2013

    Rihanna vs. Ariana Grande wie ziet er beter uit met rood haar?

    De laatste tijd zie ik erg veel celebrities die hun haar rood verven! Ikzelf vind het ook erg leuk staan. Het past vaak ook erg goed bij de kleding die ze dragen. Vaak ziet het er stoer uit, maar je kan er ook voor zorgen dat je er schattig uit komt te zien.
    Credits
    Rihanna

    donderdag 9 mei 2013

    How to- eruit zien als de meest blije en leukste persoon die iemand ooit heeft ontmoet!


    "Just be happy"

    Credits
     Als je blij bent, lijk je ook op een blij persoon! En je weet wat ze zeggen: "Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd." Zorg er gewoon voor dat je het zélf ook leuk hebt! Kijk bijvoorbeeld je favoriete films met je vrienden, je kan aan een blog beginnen, nieuwe kleding kopen of je kan ook gewoon nieuwe leuke muziek vinden van een band/zanger(es) en een fan worden! Wat ook helpt, is om herinneringen terug te halen. Denk bijvoorbeeld aan de tijden toen je nog een jong kind was.
    Maak gekke foto's(met je vrienden) en maak een collage!
    Just do the things you like!

    Celebs met dezelfde kleding!

    Stel je voor:  je koopt een nieuw jurkje en de volgende dag ben je in de stad en zie je IEDEREEN met dezelfde jurk? Denk je dan: "Oh, wat ben ik toch een trendsetter." of gewoon zo van; "Waarom dragen AL deze mensen MIJN jurk!?" Nou, ik heb vaker foto's gezien van celebs die gewoon dezelfde kleding droegen, en daarom wilde ik ook een paar foto's aan jullie laten zien.

    Bron 
    Rihanna of Paris Hilton?

     

    woensdag 8 mei 2013

    One Direction nail-art!

    Hoi iedereen! Ik heb daarnet een One Direction nail-art gemaakt! Dat deed ik met hulp van YouTube, ik had wel verschillende filmpjes gebruikt omdat ik dat leuker vond, haha. Hieronder kan je het resultaat bekijken:
    What do you think?
    Dit was alweer het einde van dit bericht, maar laat in de reactie achter of jij een Directioner bent!

    vrijdag 3 mei 2013

    Nail-art stickers vs. Lipstickers

    Echte nail-art op je nagels maken (of 'lip-art' op je lippen, haha) dat kan niet iedereen. En daarom is het nu handig dat je gewoon nail/lip-stickers kan kopen!  Ikzelf heb dit nog nooit geprobeerd, maar van veel mensen hoor ik ook wel positieve reactie's, soms weleens wat minpunten. Maar het hoeft ook niet perfect te zijn, een echte nail-art, bijvoorbeeld, is vaak ook niet 'perfect'. Maar nu is de vraag: Wat is leuker? Lipstickers óf Nail-art stickers?
    Bron

















    Plaats in de reactie jouw mening!


    Hot or not: cartoon nagels

    Laatst zat ik op YouTube wat filmpjes te bekijken en toen zag ik ineens het filmpje van Cute Polish en zij had in een video uitgelegd hoe je "Cartoon Nails" kan maken. Ik vond ze zo leuk dat ik dat jullie ook wilde vertellen!
    Hoe schattig is dit? Ik vind deze nail-art echt heel leuk!
    Bron

    Hot or not: ronde zonnebrillen

    Het is bijna zomer en we hebben zeker weten een nieuwe trend nodig! And guess what? Deze zonnebrillen die op de volgende foto's te zien zijn, zijn... rond? De laatste tijd lopen stééds meer mensen met deze soort zonebrillen. In dit bericht laat ik wat foto's zien van mensen die de zonnebrillen dragen.
    Bron

    De Remington ci95 pearlwand!

    Gister was ik dus in de stad en zag ik dé krultang waar iedereen het over had! Misschien heb je al weleens van de krultang gehoord, deze krultang heeft de naam "Remington CI95".
    De krultang werkt heel fijn, op het begin was het wel even wennen voor

    Hot or Not; Lita's

    Bron
    These high heels are famous in the vogue world! Sommige vinden ze Hot en anderen toch echt een Not, maar anyway, wat vind jij?